Protectia datelor personale

LastTest SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Legea nr. 677/2001

 

Utilizarea informatiilor

Informatiile personale pe care vizitatorii le prezinta pe acest site sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate, in afara de cazul in care noi dezvaluim/publicam alte utilizari in aceasta Politica in momentul colectarii informatiei.Copii ale corespondentei trimise de pe site, care ar putea contine informatii personale, sunt stocate ca arhive doar pentru pastrare si back-up.

 

Dezvaluirea/Publicarea informatiilor

Informatiile personale furnizate pot fi dezvaluite/publicate in situatii speciale, in care noi avem motive sa credem ca este necesara identificarea, contactarea sau actionarea legala impotriva oricui dauneaza sau ofenseaza (cu sau fara intentie) drepturile sau proprietatea noastra, a utilizatorilor nostri sau a altor persoane carora astfel de activitati le-ar putea dauna. De asemenea, vom face cunoscute informatii personale in eventualitatea in care organele de aplicare a legii necesita/solicita dezvaluiri.

 

Accesul la informatii

Vom lua toate masurile rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dvs. si mentinerea acestor informatii corecte si la zi. Oricand veti descoperi informatii incorecte despre dvs. ne puteti contacta, pentru a le corecta, la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Angajatii LastTest SRL si furnizorii de servicii legate de sau asociate cu sistemul nostru de informatii sunt obligati sa respecte confidentialitatea oricaror informatii personale aflate in posesia noastra.

 

Probleme sau intrebari

Pentru orice probleme, reclamatii sau intrebari legate de situl nostru sau de politica noastra de securitate a datelor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Conditii de utilizare a site-ului

Toate drepturile asupra acestui site ne apartin. Folosirea site-ului sau a continutului sau de catre oricine, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul LastTest SRL, este interzisa.
Acest site este proprietatea LastTest SRL, ca urmare intregul continut al acestui site " http://www.lasttest.ro" - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date (enumerarea este exemplificativa, nu limitativa) - este proprietatea LastTest SRL si este aparat de legislatia pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul LastTest SRL a oricaror elemente din continutul site-ului se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului http://www.lasttest.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Continutul site-ului http://www.lasttest.ro nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a LastTest SRL.

Fiind de acord cu aceste "Termene si Conditii" clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.